WAAROM MET ONS?

Goede vraag. Hier zijn de 3 beste redenen...

1. Locatie, Locatie, Locatie

Wij hebben het Mekka van het heli-skiën en boarden gevonden. Nergens in de wereld kan een ander gebied tippen aan de enorme omvang, de hoeveelheid bereikbare afdalingen en meters sneeuw. We zetten u af op de top en, na een lange afdaling tot ver onder de boomgrens, pikken we u op in het dal. Knal door diepe dekens van poeder omgeven door inspirerende pieken. Als het weer omslaat en het zicht minder wordt, zoeken we beschutting tussen de bomen. Hier ligt de diepe sneeuw beschermd tegen de elementen.

2. Op pad met kleine groepen

Met een kleine groep van 4 personen per groep is heli-skiën optimaal. Hier hebben we Last Frontier omheen gebouwd. Op deze manier krijgt u niet alleen de kans om altijd verse sporen te trekken maar ook om op eigen tempo af te dalen. Sommige willen lekker relaxt afdalen, van het uitzicht genieten en een paar foto’s maken terwijl andere gas willen geven. Met kleine groepen zijn we in staat de groepen goed naar niveau en interesse in te delen.

Getting out of the heli and seeing the vast expanse of epic skiing and endless terrain that Ripley Creek has to offer was for sure one of the highlights to last year. It was inspiring and exciting, After 10 days I feel like I only got a taste and can't wait for more.

Adam Clark, North Face / TGR Fotograaf

3. De Mensen

Wij zijn bevooroordeeld, maar we geloven dat we het beste van het beste hebben. Het gaat niet alleen om al hun ervaring en kwalificaties. De gidsen zijn er niet alleen voor u veiligheid, maar ook om u een goede tijd te bezorgen. Dit zijn de mensen waar we zelf ook mee de bergen in gaan.

heli skiing british columbia