HELI-SKI LODGES

Kies uit Bell 2 Lodge or Ripley Creek

Welkom in het Mekka van het heli-skiën. We kunnen u niet iedere dag heupdiepe poeder garanderen maar bij ons komt het met regelmaat voor. Dit is één van de redenen waarom onze gasten blijven terugkomen. Ons personeel en gidsen houden van hun werk. Breng een week bij ons door u ervaart waarom.

We beschikken over 2 heli-ski locaties waaruit u kunt kiezen. Beiden bieden u een fantastisch ervaring in één van het wildste heli-ski en snowboard terrein van het Canadese British Colombia. De Bell 2 Lodge en de Ripley Creek Inn zijn beiden in British Colombia vlak bij de grens van Alaska.

Last Frontier Heliskiing

  • Grootste heli-ski en snowboard gebied ter wereld
  • Grote kommen, uitdagende ‘tree runs’ – wij hebben het allemaal
  • Ongeëvenaarde jaarlijkse sneeuwcondities
  • ALLEEN kleine groepen – iets wat ons onderscheid
  • 'Vertical drop’ garantie - beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De allerbeste gidsen - u bent in goede handen

De relatieve kleine capaciteit in onze Lodges, maakt het verblijf bij ons zo uniek. We zijn trots op onze hoge standaard voor heli-ski reizen. Met een gigantisch groot skigebied, een professioneel team met jarenlange ervaring , zijn we vastberaden u naar huis te laten gaan met een fantastische levenservaring!! Kies een tour, kies een lodge, laat u inspireren en neem dan contact op!

Bell 2 Lodge

Bell 2 Lodge maximaal 36 gasten per week

In 1996 hadden we de unieke gelegenheid om een heli-ski organisatie op te starten in een ongeëvenaard mooi en ongerept stuk natuur in het Noorden van British Colombia. Gelegen op 600 meter hoogte, oorspronkelijk een stopplaats voor reizigers naar Alaska en Yukon, is Bell 2 Lodge nu een modern heli-ski dorp geworden.

Voorzien van satellietcommunicatie en met alle luxe en comfort, biedt Bell 2 Lodge u een ‘First Class’ verblijf midden in de Canadese natuur. Het restaurant, de lounge en bar zijn het trefpunt voor onze gasten en de fantastische verhalen die zij dagelijks delen.

U verblijft in zogenaamde log chalets en bevinden zich op 100 meter van de Lodge. Alle chalets zijn voorzien van privé badkamer, open haard, twee ‘Queen-size’ bedden of een ‘King-size’ bed.

Als het weer het niet toelaat te vliegen, is de Bell Irving River Valley absoluut een bezoekje waard. Met een beetje geluk ziet u in het wild levende elanden, wolven en andere dieren die in de winter op pad zijn.

Ripley Creek Inn

Ripley Creek Inn maximaal 24 gasten per week.

De tweede Lodge van Last Frontier Heliski is gelegen in Stewart, een kleine oude mijnstad gelegen op de grens met Alaska. Ripley Creek staat bekend om zijn extreme terrein waarvan uw hart sneller gaat kloppen. Lange en steile afdalingen door de bossen en in gletsjerterrein. U waant zich op een andere planeet.

Zowel onze gasten als onze medewerkers logeren in Ripley Creek Inn. Er wordt gegeten in bistrostijl aan de overkant van de straat. In het Bitter Creek Café bent u verzekerd van een brede keus aan gerechten en voor degenen die er van houden, sensationele zeevruchten.

Alle kamers beschikken over een badkamer, ‘Queen-size’ bed, WiFi, telefoon en TV. Als het weer het niet toelaat te vliegen, zijn er verschillende ontspanningsactiviteiten in Stewart. Musea, vissen aan het Portland Canal of gewoon de gezelligheid van Stewart beleven. U zult direct merken waarom de lokale inwoners Stewart ‘their home’ noemen..

Naast Elkaar

Het vergelijken van de Bell 2 Lodge en de Ripley Creek Inn, is zoals kiezen tussen een Ferrari en een Lamborghini. Beide zijn fantastisch maar elk heeft zijn eigen charme. Welke lodge u ook kiest, u wordt in beiden gevallen ontvangen met een warm onthaal en typisch Canadese gastvrijheid. Om het u wat makkelijker te maken, hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillen tussen onze twee Lodges.

Detail
Bell2 Lodge
Ripley Creek
Grootte
Bell2 is de grootste lodge met een maximum van 36 gasten per week.
Ripley Creek is kleiner met een maximum van 24 personen per week.
Locatie
360km noordwest van Smithers, Britisch Colombia. Het resort is gelegen langs de Stewart Cassiar Highway.
310 km noordwest van Terrace, British Colombia. De kleine stad Stewart is gelegen aan het einde van het Portland Kanaal, tegenover Hyder in Alaska.
Stijl
Voorzien van satellietcommunicatie en met alle luxe en comfort, Bell 2 Lodge biedt u een ‘First Class’ verblijf midden in de Canadese natuur. Het restaurant, de lounge en bar zijn het trefpunt voor onze gasten en de fantastische verhalen die zij dagelijks beleven.

U verblijft in zogenaamde log chalets. Deze bevinden zich op 100 meter van de Lodge. Alle chalets zijn voorzien van privé badkamer, open haard, twee ‘Queen-size’ bedden of een ‘King-size’ bed. Als het weer het niet toelaat te vliegen, is de Bell Irving River Valley absoluut een bezoekje waard. Met een beetje geluk ziet u in het wild levende elanden, wolven en andere dieren die in de winter op pad zijn.
Zowel onze gasten als onze medewerkers logeren in Ripley Creek Inn. Er wordt gegeten in bistrostijl aan de overkant van de straat. In het Bitter Creek Café bent u verzekerd van een brede keus aan gerechten en voor degenen die er van houden, sensationele zeevruchten.

Alle kamers beschikken over een badkamer, ‘Queen-size’ bed, telefoon en TV.

Als het weer het niet toelaat te vliegen, zijn er verschillende ontspanningsactiviteiten in Stewart. Musea, vissen aan het Portland kanaal of gewoon de gezelligheid van Stewart beleven. U zult direct merken waarom de lokale inwoners Stewart ‘their home’ noemen.
Terrein
Gelegen midden in Skeena Bergmassief en bijna onmogelijk te beschrijven. Het gebied is alles wat u nodig heeft voor een Heli-ski reis. Van beginners t/m vergevorderden.
In het zuiden van ons gebied is het terrein is erg spannend en is biedt lange runs op gletsjers, in de open kommen en tussen de bomen. Van gevorderd t/m expert.
Down Days
Als het weer het niet toelaat te vliegen, is de Bell Irving River Valley absoluut een bezoekje waard. Met een beetje geluk ziet u in het wild levende elanden, wolven en andere dieren die in de winter op pad zijn.
Als het weer het niet toelaat te vliegen, zijn er verschillende ontspanningsactiviteiten in Stewart. Musea, vissen aan het Portland kanaal of gewoon de gezelligheid van Stewart beleven.
Opsomming
De grootste van de twee zijn, betekent dat meer van onze gasten in Bell2 verblijven. Qua accommodatie zijn de privé-cabines van Bell2 meer luxe en de lodge is meer afgelegen waardoor u het echte gevoel van de afgelegen Canadese wildernis krijgt.
Wat Ripley Creek Inn t.o.v. Bell2 maakt het goed met zijn karakter. Bij down days is er in Stewart meer te doen dan bij Bell2. Hierdoor misschien beter geschikt voor niet-skiënde partners.

Hecht je niet te snel aan de één of de ander want beschikbaarheid speelt een belangrijke rol bij het reserveren van uw heli-ski reis.